سرهنگ مومنی، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، اعلام کرد از ابتدای سال تاکنون ۳۲ دستگاه موتورسیکلت سنگین در تهران توقیف شده است. وی درباره آمار فوتیها و توقیفات موتورسیکلت سنگین در شهر تهران گفت از ابتدای سالجاری تاکنون سه راکب موتورسیکلت سنگین در شهر تهران جان خود را در تصادفات از دست دادهاند. در سال گذشته ۶۲ دستگاه موتورسیکلت سنگین در تهران توقیف و به پارکینگ منتقل شده است. در این پست به بررسی سرنوشت موتورسنگین های توقیفی (مرداد ۱۴۰۲) می پردازیم.
سرنوشت موتورسنگین های توقیفی (مرداد ۱۴۰۲)
وی افزود این موتورسیکلتهای سنگین با سرعت بالایی که دارند با حرکت خود در سطح معابر ایجاد رعب و وحشت کرده و آرامش مردم را بر هم زده و بینظمی ایجاد میکنند. متاسفانه برخی مجرمان نیز بهدلیل سرعت بالایی که این نوع موتورسیکلتها دارند، از آنها سوءاستفاده میکنند. بهطور کلی موتورسیکلتهای سنگین بهدلیل اینکه مجوز ندارند باید در پیست مورد استفاده قرار بگیرند و حرکت آن ها در سطح معابر شهری ممنوع است. پلیس راهنمایی و رانندگی با طرحهایی که در دست اجرا دارد، به محض مشاهده موتورسیکلتهای سنگین نسبتبه توقیف آنها اقدام و این موتورسیکلتها را به پارکینگ منتقل میکند. همچنین این موتورها علاوهبر انتقال به پارکینگ بهدلیل نداشتن پلاک و گواهینامه و ایجاد رعب و وحشت به مراجع قضایی معرفی میشوند و مسلما ترخیص این موتورسیکلتها خیلی سختتر از موتورسیکلتهای عادی است.
سردار محمدحسین حمیدی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، نیز توضیح داد موتورسیکلتهای سنگینی که توسط پلیس توقیف میشوند، به پارکینگ منتقل شده تا مدارک آنها بررسی شود؛ به دلیل اینکه اغلب این موتورسیکلتهای سنگین فاقد مدارک قانونی ورود به کشور هستند، ممکن است این موتورسیکلتها در پارکینگ بمانند تا فرسوده شوند. البته در برخی موارد، پلیس با کسب اجازه از مرجع قضایی از این موتورسیکلتهای سنگین برای انجام ماموریتها استفاده میکند؛ یعنی برخی موتور سیکلتهای سنگین توقیفی در نهایت در اختیار پلیس قرار میگیرند.