حذف اكانت اينستاگرام را یاد بگیرید. حذف اكانت اينستاگرام به صورت دائمی و موقت

52
0
حذف اكانت اينستاگرام

در دنیای امروز اینستاگرام به یکی از پرطرفدارترین اپلیکیشن های مورد استفاده کاربران در فضای مجازی تبدیل شده است. برخلاف محبوبیت اینستاگرام، ممکن است برخی کاربران بنا به دلایل خاصی قصد داشته باشند تا برای مدتی یا حتی برای همیشه از این دنیای شگفت انگیز فاصله بگیرند.

اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، باید توجه داشته باشید که برای حذف اکانت اینستاگرام خود با دو انتخاب روبرو هستید:

  • حذف دائمی اکانت اینستاگرام یا دیلیت اکانت
  • حذف موقت اکانت اینستاگرام یا دی اکتیو کردن

حذف دائمی اکانت اینستاگرام یا دیلیت اکانت

اگر قصد دارید حساب اینستاگرام خود را برای همیشه حذف کنید باید توجه داشته باشید که در صورت انجام این کار اطلاعات حساب کاربری شما برای همیشه حذف خواهد شد که این اطلاعات شامل پست ها و استوری ها، دایرکت ها و تمام اطلاعات موجود در حساب کاربری شما می باشد.

پس از حذف اكانت اينستاگرام به صورتی دائمی، شما تا یک ماه فرصت دارید تا حساب کاربری و اطلاعات خود را بازگردانید، در غیر این صورت پس از گذشت یک ماه این اطلاعات برای همیشه حذف خواهند شد و دیگر قابل بازگردانی نخواهد بود.

برای حذف اكانت اينستاگرام خود به صورت دائمی مراحل زیر را دنبال کنید؛

  1. در قدم اول برای حذف اكانت اينستاگرام خود باید وارد لینک دیلیت اکانت اینستاگرام شوید. (روی لینک زیر کلیک کنید.) https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent
  2. وارد حساب کاربری اینستاگرام خود شوید.
  3.  اطلاعات حساب، شامل نام کاربری (یا آدرس ایمیل، شماره همراه) و رمز عبور خود را وارد کنید ، سپس روی ورود به سیستم یا Log in کلیک کنید.
  4. دلیل حذف حساب خود را انتخاب کنید.
  5. در این قسمت شما باید دلیل دیلیت اکانت اینستاگرام خود را انتخاب کنید. برای این کار روی منوی کشویی ضربه بزنید و دلیل حذف حساب خود را انتخاب کنید.
  6. اگر نمی خواهید دلیلی عنوان کنید، something else را انتخاب کنید. (برای اینکه در ادامه فرآیند دیلیت اکانت اینستاگرام با صفحات و سوال های اضافه درگیر نشوید)
  7. رمز عبور خود را دوباره وارد کنید.
  8. اکنون باید یک بار دیگر رمز عبور خود را در قسمت مشخص شده وارد کنید و بعد به پایین صفحه بروید.
  9. بر روی delete my account ضربه بزنید.
  10. پس از وارد کردن رمز عبور ، روی کادر آبی رنگ که ایدی حساب بعد از کلمه Delete نوشته شده است کلیک کنید.
  11. روی ok ضربه بزنید.
  12.  در آخر اینستاگرام از شما میپرسد “آیا مطمئن هستید که می خواهید اکانت خود را حذف کنید ؟” و شما باید روی ok کلیک کنید.
  13. حال دیلیت اکانت اینستاگرام شما با موفقیت به پایان رسید.

حذف موقت اکانت اینستاگرام یا دی اکتیو کردن

برخلاف دیلیت اکانت اینستاگرام، در دی اکتیو کردن، در واقع شما برای مدتی حساب اینستاگرام خود را غیرفعال می‌کنید.

در حقیقت، بعد از دی اکتیو کردن، اکانت شما در اینستاگرام به طور موقت حذف می‌شود. اما شما می‌توانید هر موقع که بخواهید، پیج خود را دوباره فعال کنید بدون اینکه اطلاعات شما حذف شده باشند.

برای دی اکتیو کردن حساب اینستاگرام خود مراحل زیر را دنبال کنید؛

  1. به سایت اینستاگرام بروید. https://instagram.com
  2. اگر تاکنون از نسخه وب اینستاگرام استفاده نکرده‌اید، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید و وارد حساب خود شوید.
  3. روی عکس پروفایلتان در سمت راست صفحه کلیک کنید.
  4. روی گزینه profile کلیک کنید.
  5. در صفحه جدید روی گزینه profile edit کلیک کنید.
  6. در صفحه جدید پایین بروید و روی گزینه temporarily disable my account در پایین سمت راست صفحه کلیک کنید.
  7. در این مرحله باید دلیلی برای دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام خود ارائه کنید. از لیست why are you disabling your account? یک گزینه را که به نظرتان مناسب است انتخاب کنید.
  8. رمز عبور خود را دوباره وارد.
  9. بعد از انجام مراحل ۷ و ۸، گزینه دی اکتیو اینستاگرام برای شما نمایش داده می‌شود.
  10. روی گزینه temporarily disableaccount (به معنی دی اکتیو موقت) کلیک کنید تا فرایند غیرفعال کردن اینستاگرام شما کامل شود.

نکات مهم برای حذف موقت اکانت اینستاگرام

لازم به ذکر است که شما فقط هفته‌ای یک بار قادر به غیرفعال کردن موقت اکانت اینستاگرام خود هستید و نمی‌توانید به طور پیوسته این کار را انجام دهید.

پس از غیرفعال کردن اکانت، نام کاربری شما به طور موقت به instagrammer تغییر خواهد کرد و پس از گذشت مدت زمانی (از چند دقیقه تا چند ساعت) اکانت به طور کلی و البته موقتا محو خواهد شد.

اینستاگرام هیچ محدودیتی برای فعال کردن مجدد اکانت اعلام نکرده است ، اما برای این کار معمولا باید چند ساعت صبر کنید و هیچ راهی برای فعال کردن جز وارد شدن دوباره وجود ندارد.

5/5 - (11 امتیاز)
سهیل دهقانی
نوشته شده توسط

سهیل دهقانی

علاقه مند به فناوری و تکنولوژی های روز دنیا کارشناس سئو و تولید محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گوگل فارکس آموزش تخصصی آمارکتس