شرکت اماراتی Caviar، مدل سفارشی آیفون ۱۶ پرو را با رنگ تیتانیوم صحرایی و طلای ۱۸ عیار معرفی کرد. قیمت گوشی مورد بحث از ۱۰ هزار دلار آغاز می‌شود.

طراحان کاویار تصمیم گرفتند با استفاده از رنگ‌های متنوع از جمله سفید، قرمز و زرد، زیبایی رنگ جدید آیفون ۱۶ پرو را دوچندان کنند. نتیجه‌ی این تلاش‌ها، مجموعه‌ای چشمگیر به‌نام Art & Gold است که بیشتر به اثر هنری شباهت دارند.

آیفون ۱۶ پرو با طلای ۱۸ عیار

براساس اطلاعات رسمی، طراحان کاویار از سبک‌های هنری مختلف الهام گرفته‌اند و طرح‌های گوتیک قرون وسطی، آرت دکو و طراحی‌های پارامتریک مدرن را در تزئینات طلایی قاب پشتی گنجانده‌اند.

مدل Symphony از یک الگوی پارامتریک مبتنی‌بر مارپیچ ارشمیدس بهره می‌برد که ترکیبی از تقارن و نسبت طلایی را ارائه می‌دهد. لوگو اپل روی گوشی نیز از طلای ۱۸ عیار به رنگ تیانیوم صحرایی ساخته شده است.

علاوه بر مدل Symphony، کاویار دو مدل دیگر از آیفون ۱۶ پرو با نام‌های Duomo و Paramount عرضه می‌کند. هر مدل به تزئینات طلایی منحصربه‌فرد ۱۸ یا ۲۴ عیار مزین هستند.

مدل‌های سفارشی آیفون ۱۶ پرو و پرو مکس با قیمتی بین ۱۰٬۶۳۰ دلار تا ۶۲٬۷۴۰ دلار عرضه می‌شوند که بسته به خلوص طلا و طراحی، متفاوت است. با توجه به تعداد بسیار محدود، گوشی‌های جدید کاویار بی‌شک مورد استقبال کلکسیونرها قرار خواهد گرفت.

امتیاز این مطلب
Shares:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *