قسمت جدید سریال زخم کاری (فصل دوم) امروز منتشر شده است. سریال زخم کاری یکی از محبوب ترین سریال های کنونی ایرانی است که در حال پخش است که بازیگرانی همچون محمد جواد عزتی، مهلقا باقری، رعنا آزادیور، کامبیز دیرباز، سید جواد هاشمی و الناز ملک در آن به نقش آفرینی پرداخته اند. در این پست به نقد و بررسی قسمت اول فصل دوم زخم کاری می پردازیم.
نقد و بررسی قسمت اول فصل دوم زخم کاری
میثم که تنها وارث تاج و تخت مالک است، در پی انتقام از قاتل اوست. در این میان، نبود مالک بهانه ای می شود برای ورود طلوعی، تنها حامی قدرتمند هولدینگ ریزآبادی به آنجا برای سروسامان دادن به اوضاع…اما این تمام حقیقت نیست!
درباره سریال زخم کاری: بازگشت – فصل 2 قسمت 1
سریال زخم کاری: بازگشت به کارگردانی محمدحسین مهدویان و به تهیهکنندگی محمدرضا تخت کشیان در سال 1402 ساخته شده است. این سریال محصول کشور ایران و در ژانر درام و خانوادگی میباشد. در این سریال جواد عزتی، رعنا آزادی ور، الهه حصاری، مرتضی امینی تبار، سعید چنگیزیان، سیدجواد هاشمی، کامبیز دیرباز، مهران غفوریان و الناز ملک به هنرمندی پرداختهاند.
معرفی کوتاه سریال زخم کاری 2
زخم کاری یک مجموعهٔ نمایش خانگی ایرانی در ژانر درام جنایی به نویسندگی و کارگردانی محمدحسین مهدویان است که بر پایهٔ رمان بیست زخم کاری نوشتهٔ محمود حسینیزاد، ساخته شده است.
ژانر: اجتماعی خانوادگی
بر پایۀ رمان: بیست زخم کاری
نویسنده و کارگردان فصل دوم زخم کاری: محمدحسین مهدویان
تهیه کننده: محمدرضا تخت کشیان
فیلمبرداری: هادی بهروز
تدوینگر: سجاد پهلوانزاده
آهنگساز: حبیب خزاییفر
کشور سازنده: ایران
زبان: فارسی
بازیگران جدید فصل دوم زخم کاری
بازیگران بسیاری در فصل جدید زخم کاری به نقش آفرینی پرداخته اند، ولی در ادامه سه بازیگر حیاتی و مهم این سریال را در ادامه به معرفی نقش و بیوگرافی هر کدام خواهیم پرداخت:
کامبیز دیرباز
کامبیز دیرباز بازیگر ایرانی است. او بیشتر برای بازی در دوئل، طرد شده، در چشم باد و مایکل شناخته شده است. او جوایز مختلفی از جمله سیمرغ بلورین دریافت کرده است؛ کامبیز دیرباز (زاده ۱۲ شهریور ۱۳۵۴ در تهران) بازیگر سینما و تلویزیون ایرانی است. او فارغالتحصیل رشتهٔ بازیگری از دانشکده هنرهای دانشگاه آزاد اسلامی است.وی از سال ۱۳۷۶ مشغول فعالیت بوده و آثاری همچون دوئل ، اخراجی ها و قفس طلایی را در کارنامه هنری خود دارد.
دیرباز فعالیت هنری را از سال ۱۳۷۶ در تئاتر سیاوش خوانی شروع کرد. فعالیت سینمایی او از سال ۱۳۷۸ با حضور در فیلم دختران انتظار آغاز شد. او سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را در بیست و دومین دوره جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۸۲ برای بازی در فیلم دوئل احمدرضا درویش به دست آورد. همچنین در فیلم اخراجیها نقش مجید سوزوکی را داشت. کامبیز دیرباز فارغالتحصیل در رشتهٔ نمایش – بازیگری دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز میباشد. از مهمترین آثار او که مورد توجه قرار گرفت سریال نابرده رنج در نقش اسد و در چشم باد در نقش نادر میباشد.
مهران غفوریان
مهران غفوریان (زادهٔ ۳ شهریور ۱۳۵۳)، بازیگر، کمدین و کارگردان ایرانی است. او فارغالتحصیل رشتۀ نقاشی است و با بازی در مجموعۀ لبخند سوم (۱۳۷۳)، پا به عرصه بازیگری گذاشت و خیلی زود وارد عرصه کارگردانی نیز شد. وی در سال ۱۳۸۰ با کارگردانی مجموعهٔ زیر آسمان شهر و بازی در آن به شهرت رسید.
الناز ملک
در خرداد ۱۴۰۲ اعلام شد که فیلمبرداری فصل دوم، تحت عنوان فرعی بازگشت به کارگردانی مهدویان و تهیهکنندگی محمدرضا تختکشیان آغاز شدهاست. علاوه بر عزتی، کامبیز دیرباز، مهران غفوریان و الناز ملک نیز به گروه بازیگران ملحق شدند. هانیه توسلی بهدلیل وضعیت روحی نامناسب، نقش خود را در این فصل بازی نخواهد کرد.
الناز ملک پور مشهور به الناز ملک 19 آذر سال 1374 در تهران به دنیا آمد. قد الناز ملک 174 سانتی متر است و حدود 70 کیلوگرم وزن دارد. از دیگر مشخصات ظاهری این بازیگر می توان به موی قهوه ای و چشم های به رنگ سبز و راست دست بودنش اشاره کرد. خانواده الناز ملک به ظاهر کم جمعیت است اما اطلاعاتی چندانی از پدر، مادر، تعداد برادر و خواهر و همچنین شغل پدر و مادرش در دسترس نیست.
سیدجواد هاشمی
سید جواد هاشمیپور اصل (متولد ۲۷ دی ۱۳۴۴)، بازیگر، نویسنده و کارگردان سینما و تئاتر اهل ایران است. وی فارغالتحصیل رشته کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. از اثرات و ایفای نقشهای او، میتوان به اخراجیها، اخراجیها ۲ اشاره کرد.
مرتضی امینی تبار
مرتضی امینی تبار متولد ۱۶ مرداد ۱۳۷۸ در قم ، بازیگر سینما و تلویزیون است. تحصیلکرده رشته بازیگری است که با تئاتر دانشجویی شروع کرد و در ۲۱ سالگی با سریال زخم کاری با وجود سانسورهای زیاد به شهرت رسید.
“من اصلیتی افغانستانی دارم اما خودم در ایران و در شهر قم بدنیا آمدم ، پدر و مادرم از اقوام تاجیک افغانستان هستند که در سال ۱۳۷۵ ساکن ایران شدند؛ اولین بار در سال ۱۳۹۳ وقتی ۱۵ ساله بودم بعنوان مجری در یک شبکه انگلیسی زبان مشغول شدم تا اینکه به سمت تئاتر کشیده شدم بصورت حرفه ای تئاتر را از سال ۱۳۹۵ وقتی ۱۷ ساله بودم از شهر قم شروع کردم و بعد از یکسال با قبولی در دانشگاه به تهران آمدم با شرایط بسیار سخت دوری از خانواده و زندگی دانشجویی در خوابگاه کارم را با گروه های دانشجویی ادامه دادم.”
سعید چنگیزیان
سعید چنگیزیان (زادهٔ ۲۲ آذر ۱۳۵۶) بازیگر اهل ایران است. او فارغالتحصیل رشته کارگردانی از دانشگاه سینما و تئاتر است. چنگیزیان فعالیتش در سینما را از فیلم خداحافظ رفیق به کارگردانی بهزاد بهزادپور آغاز کرد.
الهه حصاری
الهه حصاری (زادهٔ ۱۸ مرداد ۱۳۶۹ در تهران) بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران است. الهه حصاری در سال ۱۳۶۹ در تهران به دنیا آمد. او دانشآموختهٔ کارشناسی رشتهٔ زبان و ادبیات انگلیسی و کاردانی رشتهٔ تربیت بدنی است. حصاری در دورهٔ دبیرستان در گروههای تئاتر دبیرستان شرکت داشته و بعدها دورهٔ کلاسهای بازیگری مؤسسهٔ فرهنگی هنری «چهرههای ماندگار» را با کسب رتبهٔ ممتاز پشتسر گذاشت. علاقهاش به بازیگری، او را به کلاسهای بازیگری کشاند. آشنایی حصاری با ابراهیم وحیدزاده، کارگردان، خیلی زود او را واردِ بازیگری حرفهای در سینما کرد و در اولین فیلمش به نام تاکسی نارنجی در سال ۱۳۸۷ جلوی دوربین این کارگردان رفت. در همان سال در فیلم نطفهٔ شوم به کارگردانی کریم آتشی نیز ایفای نقش کرد.
رعنا آزادیور
رعنا آزادیور (زاده ۱۵ فروردین ۱۳۶۲) بازیگر ایرانی است. او بیشتر برای بازی در نقش فائزه در مارمولک (2004) شناخته شده است. آزادی ور پس از به تصویر کشیدن نقش اصلی سمیرا در سریال درام «زخم کاری » (2021-2023) به شهرت رسید.
تا الان نه تنها در ایران که در سینما و تلویزیون دنیا ، اکثر فیلم و سریال هایی که ساخته شده و قرار نبوده فصل دومی داشته باشه و بخاطر استقبال از فصل اول رفتن سراغ ساخت فصل یا قسمت دوم ، و دلیل اصلی هم مساله فروش و گیشه و پول بوده ، با شکست مواجه شده . من از زمانی که حرف ساخت فصل دوم زخم کاری شنیدم تا حد زیادی میدونستم که بعیده موفقیت زیادی داشته باشه و البته فعلا با دیدن قسمت اول تقریبا مطمئنم که با یه سریال آبکی طرفیم . احتمالا با یک داستانی چند خطی که قراره برای یه سریال گسترش پیدا کنه و با توجه به تجربه های قبلی مطلقا بعید میدونم چیز دندون گیری بشه .
تو قسمت اول بازیگری ها بشدت توی ذوق میزد ، و بلای تکراری و کلیشه ای صحنه های اسلوموشن از ورود کارکترها به تصویر که در حد اسفباری توی سریال های ایرانی داره تکرار میشه . یه موزیک ، یه سری پله و بازیگری که به دوربین نزدیک میشه . اخه چرا ؟؟ بغیر از آب بندی و اضافه کردن زمان به فیلم چه کاربردی داره این پلان ها ؟؟؟ بازیگر نقش پسر مالک تو فصل قبل یه گریه روی موتور کرد حالا قراره تبدیل بشه به سوپراستار؟؟ بازی ضعیف با تقلید فوق ضعیف از حرکات جواد عزتی که بجای تاثیرگذار بودن بیشتر کمدی بنظر میاد . نقشی بزرگ برای بازیگری ناپخته که اصلا مناسب این نقش نیست متاسفانه . از مشکلات فیلمنامه و داستان هم چه در فصل اول و مطمئنا فصل دوم ، کلا ورود نکنیم بهتره . این سریال ها برای یکبار دیدن و سرگرمی مثل سریال های ترکی بدک نیست ولی از نظر ساختاری و فنی پر از ایراد و باگ هستند . یه سری اداهای الکی که بدون پرداخت قبلی به بازیگرا داده میشه و قراره تاثیرگذار باشه که بنظر من واقعا جای تامل داره .
ممنون از این دیدگاه دقیق
ممنون از نظرتون ولی با قسمت مقایسه با سینمای ترکیه کاملا مخالفم واقعا سریال های ترکی رو اصلا نمیشه تحمل کرد و صدا و تصویر و تدوین سینمای ایران خیلی جلوتر از اونا هست اما خب با شاهکار های هالیوودی و اروپایی و سینمای مدرن هند خیلی فاصله داریم