با نزدیک شدن به زمان معرفی سری گوشی‌های پرچم‌دار Find X9 توسط شرکت اوپو که انتظار می‌رود در ماه اکتبر انجام شود، گزارش‌ها حاکی از آن است که این برند چینی در ماه نوامبر تمرکز خود را بر روی سری Reno 15 معطوف خواهد کرد. به‌تازگی اطلاعاتی فاش شده که نشان می‌دهد مدل Reno 15 Pro نخستین گوشی از سری رنو خواهد بود که به دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی مجهز می‌شود.

مشخصات دوربین گوشی اوپو رنو 15 پرو

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط یکی از افشاگران شناخته‌شده، ماژول دوربین پشتی Reno 15 Pro شامل یک دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با سنسور Samsung HP5 خواهد بود. در کنار آن، یک لنز فوق عریض (که مشخصات آن هنوز فاش نشده) و یک لنز پریسکوپی تله‌فوتو ۵۰ مگاپیکسلی با سنسوری کوچک نیز قرار خواهند گرفت.

مشخصات فنی و طراحی ظاهری

گفته می‌شود که این گوشی با یکی از چیپست‌های سری Dimensity 8 شرکت مدیاتک عرضه خواهد شد. با توجه به اینکه احتمالاً چیپست Dimensity 8500 بعد از معرفی سری رنو ۱۵ رونمایی می‌شود، این مدل احتمالاً از Dimensity 8450 استفاده خواهد کرد؛ همان چیپستی که پیش‌تر در Reno 14 Pro به کار رفته بود.

بیشتر بخوانید :  گوشی گیمینگ K13 Turbo Pro اوپو معرفی شد

از نظر طراحی نیز انتظار می‌رود که Reno 15 Pro طراحی شیشه‌ای یکپارچه و تراش‌خورده مدل Reno 14 را به ارث ببرد. هنوز مشخص نیست که طراحی جزیره دوربین مشابه نسل قبل خواهد بود یا خیر، اما استفاده از شیشه یکپارچه نشان‌دهنده استفاده از یک قطعه شیشه‌ای با کیفیت بالا و تراش دقیق برای قاب پشتی گوشی است.

صفحه‌نمایش و ویژگی‌های پیشرفته

بر اساس اطلاعات لو رفته، Reno 15 Pro دارای صفحه‌نمایش OLED با اندازه ۶.۸ اینچ خواهد بود، در حالی که مدل پایه Reno 15 صفحه‌نمایشی جمع‌وجورتر با اندازه ۶.۳ اینچ OLED خواهد داشت. همچنین گفته می‌شود برخی از فناوری‌های تصویربرداری پرچم‌دار سری Find X8 نیز به Reno 15 راه خواهند یافت، از جمله سنسورهای تصویری پیشرفته و فناوری اصلاح رنگ.

از دیگر ویژگی‌های مهم این سری می‌توان به فریم میانی فلزی، پشتیبانی از شارژ بی‌سیم و اجرای سیستم‌عامل اندروید ۱۶ با رابط کاربری ColorOS 16 اشاره کرد.

امتیاز این مطلب
Shares:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *