خطای 500 سرور داخلی چیست و چگونه آن را برطرف کنم؟

78
0
خطای 500 سرور داخلی

اگر سعی می کنید از یک وب سایت بازدید کنید و پیام “500 خطای داخلی سرور” را مشاهده کنید، به این معنی است که مشکلی در وب سایت رخ داده است. این مشکل از مرورگر، رایانه یا اتصال اینترنت شما نیست. مشکل از سایتی است که می‌خواهید بازدید کنید. در این مقاله به بررسی خطای 500 سرور داخلی می پردازیم.

خطای 500 سرور داخلی به چه معناست

این خطا ممکن است به اشکال مختلف ظاهر شود، اما همه آنها به یک معنی هستند. بسته به وب سایت، ممکن است پیام «500 خطای داخلی سرور»، «500 خطا»، «خطای HTTP 500»، «500» را مشاهده کنید. این یک خطا است، “خطای موقت (500)”، یا فقط کد خطا “500”. این یکی از پیام های خطای مختلفی است که ممکن است در مرورگر خود مشاهده کنید.

خطای 500 سرور داخلی
خطای 500 سرور داخلی

با این حال، این یک خطا با کد وضعیت HTTP 500 است. کد خطای 500 یک پیام عمومی است که زمانی ظاهر می شود که اتفاقی غیرمنتظره در وب سرور رخ دهد و سرور نمی تواند اطلاعات دقیق تری ارائه دهد. به جای ارائه یک صفحه وب معمولی، خطایی در وب سرور رخ داده و سرور به جای صفحه وب معمولی، به مرورگر شما یک صفحه وب با پیام خطا داده.

نحوه رفع خطای 500 سرور داخلی

این یک مشکل در انتهای وب سایت است، بنابراین نمی توانید خودتان آن را برطرف کنید. هر کسی که وب سایت را اجرا می کند باید آن را تعمیر کند.

با این حال، اغلب راه هایی برای دور زدن سریع مشکل وجود دارد. این پیام خطا اغلب موقتی است و وب سایت ممکن است به سرعت خودش را برطرف کند. به عنوان مثال، بسیاری از افراد ممکن است به طور همزمان به وب سایت متصل شوند و این مشکل را ایجاد کند. ممکن است فقط لازم باشد چند دقیقه صبر کنید – یا چند ثانیه – قبل از اینکه دوباره امتحان کنید، و وب سایت ممکن است به درستی کار کند.

اگر با این مشکل مواجه شدید، دوباره صفحه وب را بارگیری(reloading) کنید. روی دکمه «Reload بارگذاری مجدد» در نوار ابزار مرورگر خود کلیک کنید یا F5 را فشار دهید. مرورگر شما با سرور وب تماس می گیرد و دوباره صفحه را درخواست می کند و ممکن است مشکل شما برطرف شود.

توجه: اگر در حال ارسال پرداخت آنلاین یا شروع نوعی تراکنش این خطا را مشاهده کردید، نباید صفحه را دوباره بارگیری کنید. این ممکن است باعث شود که همان پرداخت را دو بار ارسال کنید. اکثر وب سایت ها باید جلوی این اتفاق را بگیرند، اما اگر وب سایت در حین تراکنش با مشکل مواجه شود، ممکن است مشکل ایجاد شود.

 

خطای 500 سرور داخلی
خطای 500 سرور داخلی

اگر این کار نکرد، ممکن است لازم باشد مدتی صبر کنید تا بعداً به وب سایت بازگردید. احتمالاً وب سایت با مشکل مواجه شده است و افرادی که وب سایت را اجرا می کنند باید آن را برطرف کنند. سعی کنید در آینده دوباره به وب سایت دسترسی پیدا کنید و ممکن است به درستی کار کند.

اگر نگران این هستید که افرادی که وب سایت را اداره می کنند از مشکل آگاه نیستند، ممکن است بخواهید با آنها تماس بگیرید و آنها را از مشکلی که تجربه می کنید مطلع کنید. اگر وب سایت برای شما خراب است، احتمالاً برای افراد دیگر نیز خراب است – و مالک وب سایت باید بخواهد آن را تعمیر کند.

به عنوان مثال، اگر در وب سایت یک کسب و کار با خطا مواجه شدید، ممکن است بخواهید شماره تلفن آن کسب و کار را شماره گیری کنید. اگر کسب و کار دارای آدرس ایمیل خدمات مشتری است، ممکن است بخواهید یک ایمیل به آن آدرس بنویسید. همچنین می توانید با بسیاری از مشاغل در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر تماس بگیرید.

نحوه مشاهده یک کپی قدیمی از صفحه وب

اگر به دنبال یک صفحه وب هستید و در حال حاضر در دسترس نیست – چه به دلیل خطای HTTP 500 یا هر مشکل دیگری باشد – می توانید یک عکس فوری قدیمی از صفحه وب را به روش های مختلف مشاهده کنید. اگر می‌خواهید به یک وب‌سایت پویا یا یک صفحه وب با اطلاعات به‌موقع (مانند اخبار فوری) دسترسی داشته باشید، کار نمی‌کند، اما برای دسترسی به مقالات قدیمی‌تر و سایر صفحات ثابت بسیار خوب عمل می‌کند.

به عنوان مثال، اگر از Google استفاده می‌کنید، به یک نسخه کش شده از صفحه وب در Google Cache دسترسی پیدا کنید. صفحه وبی را که می‌خواهید در نتایج جستجوی Google مشاهده کنید پیدا کنید، روی فلش سمت راست آدرس آن کلیک کنید و برای مشاهده نسخه قدیمی روی «Cached» کلیک کنید.

خطای 500 سرور داخلی
خطای 500 سرور داخلی

ممکن است لازم باشد روی لینک « Text-only version نسخه فقط نوشتاری» در صفحه کش کلیک کنید تا وب سایت به درستی بارگیری(load) شود.

خطای 500 سرور داخلی
خطای 500 سرور داخلی

همچنین می‌توانید آن را در ابزاری مانند Wayback Machine بارگذاری(load) کنید تا نسخه‌های قدیمی‌تر صفحه را ببینید.

اگر صاحب وب سایت هستید و این خطا را در سرور خود تجربه می کنید، هیچ راه حل ساده ای وجود ندارد. مشکلی در مورد چیزی وجود دارد و ممکن است چیزهای زیادی باشد. مشکلات رایج عبارتند از خطا در فایل htaccess. وب سایت شما، مجوزهای نادرست در فایل ها و پوشه های سرور، بسته نرم افزاری که وب سایت شما به نصب نشدن آن بستگی دارد، یا مهلت زمانی در هنگام اتصال به یک منبع خارجی.

شما باید فایل های گزارش وب سرور خود را بررسی کنید و عیب یابی بیشتری برای تعیین علت خاص مشکل و راه حل آن انجام دهید.

منبع : howtogeek

امتیاز این مطلب
محسن دادار
نوشته شده توسط

محسن دادار

کارشناس سئو و تحلیل ارزهای دیجیتال ؛ علاقه مند به تکنولوژی و اخبار روز دنیای فناوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گوگل فارکس آموزش تخصصی آمارکتس