چند خودرو وارداتی جدید به لیست عرضه در سامانه یکپارچه اضافه شده است. تاریخ دقیق عرضه و قیمت خودروهای جدید هنوز مشخص نشده است؛ اما به نظر می‌رسد به زودی عرضه آغاز شود. در این پست به معرفی خودروهای جدید سامانه یکپارچه خرید خودرو ( ۱۱ دی ) می پردازیم.

خودروهای جدید سامانه یکپارچه خرید خودرو ( ۱۱ دی )

محصولات وارداتی جدید سامانه عبارتند از کیا K5، سوزوکی بالنو، گک جی ای سی امکو، گک جی ای سی امپو و نیسان سانی.

_ کیا K5: کوشا خودرو نسخه پایه کیا K5 را وارد کرده که فاقد سانروف، فرمان دی‌کات و صندلی‌های چرمی است.این سدان همچنین از پیشرانه لیتری تنفس طبیعی بهره‌مند شده است.

_ سوزوکی بالنو: بالنو یک خودرو کم مصرف با موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی است که ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۳۸ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند.

_ گک امکو: مشخصات فنی این کراس اور با امپو و جی ای سی GS3 یکسان است. یک موتور 1.5 لیتری توربوشارژ برای آن تعبیه شده است.

_ گک امپو: این سدان طراحی جذاب و منحصربه‌فردی داشته و با موتور 1.5 لیتری توربوشارژ و گیربکس دوکلاچه تر همراه است.

_ نیسان سانی: این سدان طراحی قدیمی داشته و در دنیا از مرحله تولید خارج شده است. بنابراین به نظر می‌رسد با استقبال خوبی از مشتریان رو به رو نشود.

bama

امتیاز این مطلب
Shares:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *