نحوه ویرایش PDF در ویندوز 

151
0
ویرایش PDF در ویندوز 

برای ویرایش یک PDF در Microsoft Word، PDF را به سند Word تبدیل نمایید تا آزادانه آن را ویرایش کنید، سپس دوباره آن را به عنوان PDF ذخیره فرمایید. 

  • برای ویرایش PDF در Microsoft Edge، PDF را وارد کنید و از ابزارهای اضافه کردن متن، برجسته کردن، نظر دادن و حاشیه نویسی استفاده نموده، سپس PDF ویرایش شده را ذخیره کنید. 
  • می توانید از یک ویرایشگر PDF اختصاصی مانند PDFgear برای ویرایش متن، تغییر فونت، اضافه کردن حاشیه نویسی، واترمارک، تصاویر و رمز عبور استفاده کنید. 

دانستن نحوه ویرایش PDF در ویندوز زمانی آسان است که بدانید از کدام برنامه ها استفاده کنید. چه بخواهید متن را تغییر دهید یا حاشیه‌نویسی و نظر اضافه کنید، ما راه‌های مختلفی را برای انجام آن به شما نشان می‌دهیم. 

1. PDF ها را با Microsoft Word ویرایش کنید 

یکی از ساده ترین راه ها برای ویرایش PDF استفاده از Microsoft Word است. این کار PDF را به یک سند Word تبدیل می کند و به شما امکان می دهد آزادانه آن را ویرایش نمایید. با این حال، اگر اشتراک Microsoft 365 ندارید یا کلید محصول را خریداری نکرده‌اید، نمی‌توانید فایل‌های PDF را ویرایش کنید. 

برای ویرایش PDF در Word، برنامه را باز کنید، در منوی سمت چپ روی Open کلیک کنید و PDF مورد نظر خود را برای ویرایش پیدا نمایید. 

سپس پیامی خواهید دید که به شما می گوید Word می خواهد PDF را به یک سند قابل ویرایش تبدیل کند. برای شروع ویرایش PDF روی OK کلیک کنید. 

پس از اتمام کار، روی File > Save کلیک کنید یا Ctrl + S را فشار دهید تا PDF ذخیره شود. به یاد داشته باشید، آن را به یک سند Word تبدیل کرده است، به این معنی که Word سعی خواهد کرد آن را ذخیره کند. بنابراین، در پنجره Save As، روی منوی Save As Type کلیک کرده و PDF را انتخاب کنید. 

اکنون می توانید روی Save کلیک کنید تا سند ویرایش شده دوباره به صورت PDF ذخیره شود. 

2. PDF ها را با Microsoft Edge ویرایش کنید 

همچنین می توانید PDF را در Microsoft Edge ویرایش نمایید. با این حال، بر خلاف Word، که می‌توانید تقریباً همه جنبه‌ها را ویرایش کنید، به مواردی مانند افزودن متن، برجسته کردن متن، نظر دادن و حاشیه‌نویسی فایل PDF محدود هستید. 

برای شروع، با راه اندازی مرورگر، PDF را در Edge وارد نموده و سپس PDF را در آن بکشید و رها کنید. پس از وارد کردن، می توانید از ابزارهای سمت چپ منوی بالا برای کشیدن یا اضافه کردن متن استفاده نمایید. 

همچنین می‌توانید متن را انتخاب کرده و نظری به آن اضافه نموده یا آن را با رنگ برجسته کنید. 

پس از اتمام کار، Ctrl + S را فشار دهید یا روی Save (آیکون فلاپی دیسک) در سمت چپ منوی بالا کلیک کنید تا PDF ویرایش شده ذخیره شود. 

همچنین می‌توانید با کشیدن و رها کردن آن در مرورگر، انجام ویرایش‌ها و ذخیره نسخه ویرایش ‌شده، PDF را در فایرفاکس ویرایش کنید. اگر از کروم استفاده می نمایید، باید از افزونه مرورگر Adobe Acrobat استفاده کنید. با این حال، Edge ساده ترین راه برای شروع است زیرا از پیش نصب شده با ویندوز ارائه می شود. 

3. PDF ها را با PDFgear ویرایش کنید 

ویندوز دارای ابزارهای رایگان و اختصاصی ویرایش PDF است. اینها به شما امکان می دهند تقریباً هر قسمت از PDF را بدون نیاز به تبدیل آن به متن ویرایش کنید. یکی از ساده ترین آنها PDFgear نام دارد. 

برای شروع، PDFgear را دانلود و بر روی کامپیوتر خود نصب کنید. پس از آن، PDFgear را باز نموده، روی Open File در منوی سمت چپ کلیک کنید و فایل PDF مورد نظر خود را برای ویرایش انتخاب نمایید. 

در منوی بالا روی Edit کلیک کرده و در منوی زیر Edit Text را انتخاب کنید. با این کار متن موجود در PDF به اشیاء قابل ویرایش تبدیل می شود. 

به عنوان مثال می توانید متن را اضافه و حذف کنید یا رنگ و اندازه فونت را تغییر دهید. پس از اتمام ویرایش، روی خروج از ویرایش در بالا کلیک نمایید. در پنجره ای که از شما می خواهد تغییرات را ذخیره کرده، روی Yes کلیک کنید. 

سپس، Ctrl + S را فشار دهید تا PDF ذخیره شود یا روی آیکون ذخیره در گوشه بالا سمت چپ کلیک کنید. 

شما می توانید بیشتر از ویرایش متن با PDFgear انجام دهید. همچنین می توانید حاشیه نویسی، واترمارک، تصاویر و امضا اضافه کنید. حتی می توانید PDF را با افزودن رمز عبور به آن ایمن کنید. 

اکنون که می‌دانید چگونه فایل PDF را در ویندوز ویرایش کنید، باید بتوانید هر چیزی را اصلاح یا به آن اضافه نمایید. برای مثال، می‌توانید اشتباهی را در یک فاکتور رفع کنید، نظراتی را به یک پیشنهاد تجاری اضافه نموده، یا مراحل و فرآیندها را حاشیه‌نویسی کنید. اما به خاطر داشته باشید که روش هایی که ما پوشش داده ایم تنها تعدادی از روش های متعدد برای ویرایش PDF هستند. 

امتیاز این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گوگل فارکس آموزش تخصصی آمارکتس