برنامه ضد یک برنامه جدید نمایش خانگی است که در قالب رئالیتی شو برگزار می شود. برنامه، مسابقه، بازی ضد با اجرای مجید واشقانی و حضور جمعی از بازیگران محبوب است. سعید ابوطالب که تجربه ساخت رئالیتی شوهای متعددی را در کارنامه دارد، پس از همکاری با پلتفرم‌های مختلف، این بار با «ضد» می آید. در این پست به نقد و بررسی برنامه ضد می پردازیم.

نقد و بررسی برنامه ضد

مجید واشقانی به عنوان مجری اصلی برنامه انتخاب شده است. این برنامه بازی نقش مخفی است که بر مبنای استدلال و استنتاج ساخته شده است. اما اختلاف آن با بازی مافیا در این است که شب و روز ندارد و بر پایه تحلیل فردی و توجه به گفتار و رفتار دیگران است.

داستان خود را در پاریس سال ۱۹۸۶ جاری می‌کند. در این دوره، یک گروه از گردشگران وارد این شهر می‌شوند و به طور ناگهانی توسط جاسوسان ربوده می‌شوند. سریال، مبارزه بین جاسوسان و ضد جاسوسان را تصویر می‌کشد.
«ضد» یک بازی گروهی استدلالی و استنتاجی‌ست که در هر قسمت ۱۰ نفر در نقش جاسوس ها و ضد جاسوس ها و گروگان یا توریست به یک رقابت ذهنی و جذاب می پردازند. در این فصل از رئالیتی‌شوی ضد، سه گروه حضور دارند و هر گروه، سه بازی اختصاصی انجام می‌دهد و در نهایت بازیکنان برتر انتخاب و به فینال می‌روند.
اجرا کننده: مجید واشقانی

نویسنده و کارگردان: سعید ابوطالب

ژانر: رئالیتی شو، گیم شو

درباره سریال ضد بیشتر بدانیم

تدوین “ضد” به عهده سینا دوراندیشان است که قبلاً در پروژه “شب‌های مافیا” نیز با ابوطالب همکاری داشت. این همکاری گذشته نشان می‌دهد که تیم ساخت برنامه از تجربیات قبلی خود استفاده کرده و قصد دارند با کیفیت بالا و ساختاری متفاوت به تماشاخوانه‌ها خدمت کنند. با ساخت این سریال، سعید ابوطالب و تیمش بر آنند تا با الهام از بازخوردهای مثبت پیشین، یک برنامه رئالیتی شوی جذاب و متفاوت ارائه دهند که مخاطبان را به خود جلب کند.

5/5 - (3 امتیاز)
Shares:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *