یک دادگاه آلمانی با صدور حکمی علیه دو شرکت ایسر و ایسوس، فروش کامپیوترهای رومیزی و لپ‌تاپ‌‌های شرکت‌های نام‌برده را در این کشور به‌طور موقت ممنوع کرد. چنین تصمیمی پس از شکایت نوکیا از این شرکت‌ها به‌علت استفاده‌ی بدون مجوز از فناوری‌های ثبت‌شده‌اش اتخاذ شد.

ایسر و ایسوس موقتاً از «ارائه، عرضه، واردات یا نگهداری لپ‌تاپ و کامپیوتر رومیزی» در خاک آلمان منع شده‌اند. خرده‌فروشان آلمانی تحت تأثیر مستقیم رأی دادگاه قرار نمی‌گیرند و همچنان می‌توانند موجودی خود را بفروشند.

بیشتر مصرف‌کنندگان در کوتاه‌مدت تغییری در روند خرید لپ تاپ حس نخواهند کرد و بسیاری از فروشندگان هنوز لپ تاپ‌ ایسوس و ایسر را در انبارهای خود دارند. این دو شرکت فعلاً اجازه‌ی واردات محموله‌های جدید را ندارند؛ مگر اینکه دادگاه هرچه سریع‌تر به پرونده رسیدگی کند یا طرفین به توافق برسند.

در قلب این پرونده، فناوری کدگذاری ویدیویی HEVC/H.265 قرار گرفته است. نوکیا مدعی شده که ایسر، ایسوس و هایسنس سه حق‌ اختراع مرتبط با این استاندارد را نقض کرده‌اند. هایسنس در نهایت موفق به دریافت مجوز شد، اما ایسر و ایسوس همچنان در دادگاه درحال دفاع از موضع خود هستند.

hardwareluxx

امتیاز این مطلب
بیشتر بخوانید :  بهترین کروم بوک های سال ۲۰۲۳
Shares:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *