کاربرد چت‌بات ChatGPT برای رباتیک

40
0
کاربرد چت‌بات ChatGPT برای رباتیک

مایکروسافت با ارائه چت‌بات مبتنی بر هوش مصنوعی ChatGPT در کنار موتور جستجوی خود، توانسته است توجه بسیاری را در طی هفته‌های اخیر به خود جلب کند. اکنون به نظر می‌رسد که ردموندی‌ها قصد دارند پا را فراتر گذاشته و هوش مصنوعی را به دنیای رباتیک هم بیاورند تا نیاز به نوشتن کدهای سنگین برای عملکرد صحیح ربات‌ها، کاهش پیدا کند. در این پست به بررسی کاربرد چت‌بات ChatGPT برای رباتیک می پردازیم.

کاربرد چت‌بات ChatGPT برای رباتیک

استفاده از مدل زبانی GPT-4 و ادغام آن با امکانات آنلاین، توانست چت‌بات بینگ را بر سر زبان‌ها بیاندازد. حالا مایکروسافت می‌خواهد هوش مصنوعی را به دنیای آفلاین هم وارد کند و از آن در ربات‌ها بهره بگیرد. این شرکت به‌تازگی در پست جدیدی داخل وبلاگ خود، اعلام کرده که تحقیقاتی روی کنترل عملکرد ربات‌های واقعی توسط هوش مصنوعی انجام داده است. شایان ذکر است که مایکروسافت دارای شاخه‌ای مجزا برای سیستم‌های خودکار و پژوهش‌های رباتیک است و به همین دلیل ممکن است بتواند زودتر از رقبا به سراغ استفاده کاربردی از هوش مصنوعی در رباتیک برود.

کاربرد چت‌بات ChatGPT برای رباتیک
کاربرد چت‌بات ChatGPT برای رباتیک

هوش مصنوعی ChatGPT در رباتیک، امکان تعامل آسان‌تر افراد با ربات‌ها را فراهم می‌سازد تا دیگر نیازی به استفاده از برنامه‌نویسی سنگین و یادگیری جزئیات دقیق درباره ربات‌ها نباشد. در حالت سنتی، مهندسین باید درخواست مورد انتظار از ربات را به کدهای برنامه‌نویسی تبدیل کند؛ فرایندی که در کنار زمان‌بر بودن، هزینه بالایی هم در پی دارد و نیروی کار ماهر نیز طلب می‌کند. هوش مصنوعی امکان استفاده از ربات‌ها توسط افرادی با تجربه و دانش کمتر را فراهم می‌سازد. در ادامه این کاربران می‌توانند با فراهم آوردن بازخورد برای عملکردهای مختلف ربات، به بهبود الگوریتم‌های مشتق از یادگیری ماشینی کمک کنند.

کاربرد چت‌بات ChatGPT برای رباتیک
کاربرد چت‌بات ChatGPT برای رباتیک

در واقع هوش مصنوعی رباتیک می‌تواند کار مهندسین را برعهده بگیرد و دستورهای زبانی را به صورت مستقیم به کدهای برنامه‌نویسی تبدیل کند. همچنین ChatGPT امکان دیباگ کردن کدها را تا حدودی خواهد داشت؛ اما به نظر می‌رسد در این مرحله هنوز هم نیاز به نیروی انسانی ماهر وجود دارد. در نهایت بهره‌گیری از فناوری مذکور می‌تواند به سریع‌تر و بهینه‌تر شدن فرایند‌ها و کاهش هزینه تولید، کمک چشمگیری کند.

microsoft

امتیاز این مطلب
محسن دادار
نوشته شده توسط

محسن دادار

کارشناس سئو و تحلیل ارزهای دیجیتال ؛ علاقه مند به تکنولوژی و اخبار روز دنیای فناوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گوگل فارکس آموزش تخصصی آمارکتس