مجموعه اول پرداخت در تاریخ 21 الی 24 آذرماه با حضور در نمایشگاه آیتکس شیراز، خدمات خود را به مراجعه‌کنندگان معرفی نمود. بازدیدکنندگان از غرفه اول پرداخت در نمایشگاه آیتکس شیراز، ضمن دریافت پک هدیه و پذیرایی، بروشورهای مربوط به خدمات مجموعه اول پرداخت را دریافت می‌کردند و می‌توانستند سوالات خود را با کارشناسان فروش و پشتیبانی مطرح کنند.

در این رویداد افراد مبتدی نیز با مفهوم و روش‌های پرداخت‌های ارزی آشنا شدند. سایت خبری اول نیوز و سایت خرید و فروش ارز دیجیتال ارزی لند، از سایت‌های زیرمجموعه اول پرداخت نیز در این رویداد به کاربران معرفی شدند. کارشناسان اول پرداخت در نمایشگاه آیتکس شیراز، خدمات مجموعه اول پرداخت را به صورت کامل به کاربران معرفی نمودند و از پنل کاربری جدید اول پرداخت رونمایی کردند.

در روزهای برگزاری نمایشگاه آیتکس شیراز، بازدیدکنندگان ضمن آشنایی با مفهوم ووچر، می‌توانستند در قرعه‌کشی 10 ووچر پرفکت مانی 50 دلاری مجموعه اول پرداخت نیز شرکت کنند. کارشناسان پشتیبانی امکان ثبت‌نام و احراز هویت در وب‌سایت را نیز برای مراجعه‌کنندگان به غرفه اول پرداخت فراهم کرده بودند. دکتر قادری، نماینده محترم شیراز در مجلس شورای اسلامی در روز دوم نمایشگاه آیتکس شیراز، ضمن بازدید از غرفه اول پرداخت در جریان مشکلات شرکت‌های ارایه‌دهنده خدمات ارزی قرار گرفت.

در روز پایانی نمایشگاه آیتکس نیز غرفه اول پرداخت میزبان دکتر پاک فطرت، یکی دیگر از نمایندگان شهر شیراز در مجلس شورای اسلامی بود. در این دیدار مهندس علیرضا جاوید بنیانگذار این شرکت با شرح مساله رگولاتوری شرکت‌هایی نظیر اول پرداخت، اذعان کرد که حضور چنین شرکت‌هایی در ایران نه تنها باعث هدر‌رفت سرمایه و خروج ارز از کشور نمی‌شوند؛ بلکه با کمک به جامعه فریلنسرهای کشور باعث ارز آوری و تولید سرمایه نیز می‌گردند.

دکتر علیرضا پاک فطرت همچنین با طرح سوال پیرامون نظارت بانک مرکزی و سازمان مالیاتی کشور خواستار روشن شدن ساز و کار قانونی این شرکت‌ها شد. بنیانگذار اول پرداخت در پاسخ به این سوال تاکید نمود که تمامی موارد به صورت شفاف و روشن در اختیار نهادهای نظارتی قرار گرفته است و اول پرداخت نیز از این موضوع استقبال می‌کند.

مهندس علیرضا جاوید در بخش دیگری از گفتگوی خود با نماینده محترم شهر شیراز عنوان کرد که هر چند استان فارس از گذشته در رشد و به وجود آمدن کسب و کارهای نوپا و استارتاپ پیشرو بوده است، اما متاسفانه در بحث رمز ارز و بلاک‌چین از سایر استان‌های کشور بسیار عقب افتاده است و نیاز به ارتقای سطح دانش درباره پدیده ارزهای رمز پایه در استان به شدت احساس می‌شود.

نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری اطلاعات و ارتباطات تحت عنوان آیتکس از ۲۱ تا ۲۴ آذر ماه 1402در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی فارس دایر بود که این نمایشگاه در روز گذشته با حضور ۹۳ شرکت از سراسر کشور به کار خود پایان داد. همچنین نمایشگاه رمز ارز و بلاک چین نیز برای اولین بار در این رویداد در شهر شیراز نیز برگزار شد.

 

 

5/5 - (3 امتیاز)
Shares:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *