دلایل ریزش بیت کوین 19 اردیبهشت

99
0
دلایل ریزش بیت کوین 19 اردیبهشت

قیمت بیت کوین نزدیک به نیمه شب گذشته تا ۲۷٬۲۷۰ دلار کاهش یافت و به دنبال آن قیمت آلت‌کوین‌ها ریزش شدیدی را تجربه کرد. قیمت اتریوم شب گذشته سطح ۱۸۰۰ دلار را لمس کرد. قیمت BTC در روز گذشته ۲.۷۵٪ کاهش یافت و کندل روزانه آن در سطح ۲۷٬۶۹۰ دلار بسته شد. در این پست به دلایل ریزش بیت کوین 19 اردیبهشت می پردازیم.

دلایل ریزش بیت کوین 19 اردیبهشت

فعالان بازار بر این باورند که اسپم شدن شبکه بیت کوین با انبوه تراکنش‌های مربوط به صدور توکن‌های BRC-20 در مرکز مشکل قرار دارد و افزایش کارمزدها و انباشته شدن تراکنش‌های تایید نشده که به دو بار تعلیق برداشت‌های بیت کوین در صرافی بایننس منجر شد، باعث از بین رفتن احساسات مثبت در بازار شده است.

بایننس برداشت‌های بیت‌کوین را بست. کاربران از روی ترس بلافاصله بیت‌کوین خود را در برابر تتر فروختند.

توصیه من به شما: تتر رو بیش از ۱ دلار نخرید حتی اگه میترسید CZ راگ پولتون کرده باشه. کوین‌هاتونو به موقع به والت سخت افزاری منتقل کنین تا بدونین بیت کوین کاغذی دستتون نیس.

نظر تحلیل‌گران تکنیکال در مورد آینده قیمت

با وجود شرایط دیروز که به کاهش قیمت بیت کوین منجر شد، بیشتر تحلیل‌گران تکنیکال در مورد افزایش قیمت در کوتاه مدت خوشبین هستند و در جستجوی نقطه ورود مناسب برای لانگ گرفتن بودند.

مایکل فن دِه پوپه (Michaël van de Poppe)، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت معاملات Eight، سطوح ۲۷٬۴۰۰ دلار و ۲۶٬۸۰۰ دلار را نقطه ورود مناسبی برای پوریشن لانگ تلقی می‌کند. او معتقد است گپ CME شکل گرفته در سطح ۲۹۶۰۰ دلار پر خواهد شد و احتمال دارد این اتفاق در رالی بازگشتی پس از روند نزولی چند روز اخیر رخ دهد. او در توییتر خود چارت زیر را به اشتراک گذاشت:

دلایل ریزش بیت کوین 19 اردیبهشت
دلایل ریزش بیت کوین 19 اردیبهشت

همچینین تحلیل‌گر دیگری با نام کاربری کریپ‌نوئِوو (CrypNuevo) اظهار داشت:

اگر تغییر مهمی در نمودار نبینیم و بیت‌کوین به سرعت به بالای ۲۹٬۰۰۰ دلار برنگرده، محتمل‌ترین سناریو به نظر من اینه که ویک ها رو در سطح ۲۷٬۳۰۰ تا ۲۷٬۵۰۰ پر کنیم و بعد با حرکت به سمت محدوده سبز رنگ (بالای ۳۰٬۰۰۰) شورت‌ها رو لیکویید کنیم. پیاده شدن این سناریو ممکنه بیش از یک هفته طول بکشه.

در همین حال، تحلیل‌گر دیگری به نام Daan Crypto Trades عنوان کرد:

بیت کوین هنوز در منطقه ۲۷ تا ۳۰ هزار دلار در نوسان است و تا زمانی که یک شکست مهم در یکی از دو سطح بالایی یا پایینی نبینیم من نقطه ورود جالبی در بازار نمی‌بینم.

cointelegraph

امتیاز این مطلب
محسن دادار
نوشته شده توسط

محسن دادار

کارشناس سئو و تحلیل ارزهای دیجیتال ؛ علاقه مند به تکنولوژی و اخبار روز دنیای فناوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گوگل فارکس آموزش تخصصی آمارکتس